Tapijt voor caravans en campers

Caravan | Camper

CCB tapijt heeft voor u een 3-tal tapijten geselecteerd welke perfect geschikt zijn voor uw caravan of camper. Wilt u toch iets anders kom dan langs in onze showroom in Grootebroek, hier heeft u een zeer grote keuze in heel veel tapijt stalen.

Wilt u een staaltje bestellen van 1 van onderstaande kwaliteiten, klik dan hier.

Globe Project Econyl

Montova SDN

Piazza

Onze werkwijze is als volgt:

Nadat u het tapijt heeft uitgezocht maken we een afspraak bij ons in de winkel. U parkeert de caravan of camper bij ons voor de deur zodat wij direct voor u aan het werk kunnen. Wij maken geen mal maar snijden het tapijt direct op maat in de caravan/camper, daarna wordt het tapijt afgewerkt en na ongeveer 2 uurtjes is het tapijt klaar. In de tussentijd kunt u bijvoorbeeld het op loop afstand gelegen winkelcentrum bezoeken of gewoon een stukje wandelen.

De 2e optie is dat wij bij u thuiskomen, hier gaan wij dan een mal maken van de caravan/camper. De stalen van de tapijt kwaliteiten nemen we mee en u kunt dan direct het tapijt uitzoeken. Nadat we de mal hebben gemaakt gaan wij het tapijt bestellen, snijden en afwerken. Ons streven is om het tapijt binnen 2 weken bij u te laten afleveren. Let op, bij deze optie wordt er wel een kilometer vergoeding berekend.